PROGRAMMA

ZATERDAG  12 augustus

Fons en Madeleine doen het nog (bijna) elk weekend… en ze gaan het ook bij ons doen!

Een wervelende liveshow van meer dan 1,5 uur waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbijflitsen dat stilstaan voor niemand een optie is.
Overgoten met een flinke dosis humor, een enorme meezingfactor en de meest originele bindteksten is deze show voor ieder publiek een belevenis die zijn gelijke niet kent.

 

Zondag 13 Augustus:

HOEBELBIKE

 

Zondag  13 augustus

Maandag 14 Augustus 

Jan Vervloet is reeds 25 jaar lang een vaste waarde in de BelgischeDance Scene.Als Producer/Songwriter verschenen er al wereldwijd meer dan 200Tracks van hem.Met de formatie Fiocco behaalde hij verschillende awards en goudenplaten. "Drop It" van Scoop werd zelfs Platina in Nederland.Als producer van D.H.T. behaalde Jan een top 10 notering in USA enFrankrijk met de Roxette Cover "Listen to your heart".En wie kent er natuurlijk niet de Bonzai zai zai fuifklassieker vanThunderballAls DJ is Jan al jaren een graag geziene guest-dj. De lijst van zijnperformances zijn te veel om allemaal op te noemen (Tomorrowland -Suikerrock - I Love The 90s - Legacy - Gladiolen - Illusion - City Parade -Hype-O-Dream - Kokorico - Sunrise ...).Na al die jaren is Jan nog steeds een zeer gepassioneerde DJ die hetdurft om verschillende stijlen fijnloos te combineren (Electro - Retro -DnB - 90's - Trance - Urban - Dirty House ...).Hij heeft als DJ maar één doel : PARTY PARTY en PARTY !!!

 

PETER LUTS:

Niet elke persoon heeft zo een uitgebreide muzikale kennis om op terug te vallen. Peter eet, ademt en leeft muziek. Hij was de stichter en ontwerper van menig wereldhit. Iedereen kent hem van o.a. Lasgo, Ian van Dahl en AnnaGrace, doch je zal zeker ook gedanst hebben op zijn club-projecten zoals Groovewatchers , Nu-Gen, Helaas en uiteraard de hits onder zijn eigen naam.

Alles bewijst het talent en gevoel met de charts alsook het gevoel met wat het publiek wil horen.

Zijn internationale hit “The Rain”, uitgekomen in 2010, scoorde big time in Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Nederland en zelfs Mexico. Sindsdien en met die sound, werd Peter door menig wereldberoemde DJ’s gevraagd om remixes voor hen te verzorgen.

Hij is een bekende en veel gevraagd DJ met een wekelijkse show op Versuz Radio en zijn VOYAGER radio show dat in meer dan 10 landen uitgezonden wordt. Hij draaide reeds in de meest gerenommeerde clubs ter wereld waaronder Pacha (Spanje), Loft (Parijs, Frankrijk), MAD (Lausanne, Zwitserland), en zelfs in de prestigieuze club Amnesia in Miami (VS), Tomorrowland, Laundry Day, Summerfestival,…

Hij is ook nog steeds resident DJ in Versuz Hasselt op zaterdag.

DJ KOEN

Al van kleins af aan was Koen gebeten door elektronische muziek. Hij zat elke vrijdag reeds als kleine jongen klaar aan de radio om met zijn hoofdtelefoon te genieten van de deuntjes van Teknoville, de toenmalige elektronische dansmuziek show bij uitstek van Studio Brussel. Als 18-jarige kreeg hij zijn eerste kans in het Extavaganta Technocafé in Halle, waar hij zijn eerste residency te pakken kreeg en wat later werd hij ook gevraagd om te draaien in Arenchi te Roosdaal, waar hij speelde op de toen bekende e-mille parties. Wat later werd hij resident in de Groove Club, een kleine afterclub in Halle waar hij speelde tot het dichtging. Daarna werd resident in discotheek The Club in Halle en The Pole in Huizingen tot waneer dit dichtging. Ondertussen werd Koen resident in ancing Tropicana in Geraardsbergen waar hij van 2003 tot wanneer het sluitte in 2019 resident was en op de influenza parties in La Rocca gedurende 3 jaar. Hij speelde ook 1 jaar lang op de vrijdagavonden in Club Exquis en was resident in afterclub de Mustang in Voorde van 2008 tot wanneer het sloot. Hij was in die tijd ook regelmatig guest in discotheek Kokorico. Tegenwoordig vind je Koen terug op tal van prive feestjes, parties, Bowling Stones Wemmel waar hij al sinds 2010 jaar resident is, Den Heiligen Gheest te Aalst, alsook in The Puzzles in Halle. Sinds 2020 is hij de medeorganisator van de ZUWOW parties in ZUCO in Roosdaal en is daar ondertussen ook resident

 

Dinsdag 15 augustus

BOESTERINGENKERMIS

VANAF 12U

Boestering zoals vroeger... met pellepatat...

Er zijn ook pensen en hamburgers verkrijgbaar 

Voor de kleinsten is er een reuze zandbak, een springkasteel en grimmage...